Inschrijvingen 2019-2020

Kinderen die reeds lid zijn van de zwemclub krijgen voorrang op nieuwe leden. Inschrijven kan enkel via mail ( via inschrijvingsformulier ! ) vanaf maandag 17 juni 2019 – 18.00 uur naar inschrijvingendmi@hotmail.com (niet vroeger, mails die vroeger toekomen worden verwijderd !) We proberen alle mails te beantwoorden binnen de 24 uur.


Broers of zussen van zwemmertjes die willen aansluiten bij de groepen watergewenning kunnen zich ook inschrijven vanaf 17 juni 2019, andere (aanleren zwemmen  + de verschillende zwemscholen ) vb broertje die wil inschrijven voor aanleren zwemmen MOET eerst komen naar onze testdag op zaterdag 22 juni .


Nieuwe leden nodigen we uit op ons testmoment op zaterdag 22 juni om 9 uur in het zwembad, dus ook broers en zussen van leden (die willen aansluiten in de groepen aanleren zwemmen / de verschillende zwemscholen). Het testmoment is dus NIET van toepassing voor broers en zussen van zwemmertjes die willen aansluiten bij de groepen watergewenning. Dit kan via mail vanaf maandag 17 juni 2019 – 18 uur. Schrijf je voor ons testmoment vooraf in (via mail naar inschrijvingendmi@hotmail.com) VERPLICHT ! Op deze manier houden we een plaatsje vrij voor jullie kinderen, want broers/zussen krijgen voorrang op de rest!

Na dit testmoment is er mogelijkheid om je in te schrijven in de zwemschool, dit kan vanaf 10 uur in het polyvalent lokaal. Pierre zal de testen afnemen en de ouders ook briefen in verband met de mogelijke zwemgroep van volgend zwemjaar.

Inschrijven kan enkel via ons inschrijvingsformulier. Dit formulier kan je terugvinden op onze website.

 

Je bent dus NIET automatisch ingeschreven voor volgend zwemjaar!

Eerst mailen is eerst ingeschreven, wacht dus niet te lang om je kind in te schrijven, want sommige groepen/plaatsen zullen snel volzet zijn.